Spin Sorceress

Gillar du fantasyinspirerade miljöer och triggas av möjligheten att ta hem vinster? Då borde spelautomaten Spin Sorceress vara valet för dig. Spin Sorceress är en vackert designad och fantasyinspirerad spelautomat från NextGen Gaming där du har flera olika valmöjligheter för att förstärka dina vinstchanser. 

Spin Sorceress utspelar sig i ett frostigt, kyligt landskap fullt med vargar, kristaller trolldom och magiska krafter. I bakgrunden dominerar höga bergstoppar, framför singlar snön ner över slätten. En iskall känsla! Huvudpersonen är inte en traditionell häxa utan i stället en vacker trollkvinna med speciella talanger, bland annat förmågan att trolla fram wildsymboler.

Det märks att spelskaparen har satsat lite extra på grafik och ljud och detaljer, resultatet är genuint och vackert.

Att spela Spin Sorceress

Är du nybörjare? Var inte orolig. När du öppnar spelet finns en infoknapp med kort information om specialfunktionerna i spelet. Dessa kan du – om du vill - läsa i lugn och ro innan du börjar.

Spelet har fem hjul och 3 rader med 243 vinstlinjer. Du kan välja att spela gratisspel eller att satsa med mynt. Få fart på hjulen genom att trycka på den gröna play-knappen ner till höger. Spin Sorceress har flera symboler av olika värde. De är konstfullt designade och du ser bland annat siffror och bokstäver i skinande färger liksom kristallkulor och lotusblommor. Vill du vinna mycket, håll utkik efter vargsymbolen, fem lika ger en vinst på 500 mynt.

I grundspelet är målet att nå en vinnande kombination av symboler. Hur mycket du vinner beror på hur mycket du satsar och vilka kombinationer av symboler som kommer upp.

Satsa och vinn

Grundinsatsen är 25 mynt och medger hela 243 vinstvägar. Varje mynt kan ha ett värde mellan 0,10 kr och 20 kr. Spin Sorceress erbjuder förstås SuperBet och använder du den funktionen kan du satsa upp till 10 000 kr per snurr. Få videoslotar erbjuder maxbets på den nivån. SuperBet funktionen har fem nivåer du kan välja mellan. De ger från 2 gånger upp till 50 gånger pengarna. Utan SuperBet är maximala insatsen 500 kr.

Wildsymboler och freespins

Wildsymbolerna har en central plats i Spin Sorceress och kan dyka upp här och där. Dessutom kan de även expandera och täcka ett helt hjul. Det sker om trollkvinnan dyker upp på något av mittenhjulen.

Spin Sorceress har även gratisrundor som aktiveras av spelautomatens scattersymboler. Förutom ökade vinstchanser är scattersymbolen vacker, den ser ut som en magisk silveramulett med blå ädelstenar. Om tre eller fler av scattersymboler dyker upp samtidigt på hjulen belönas du med 10 härliga freespins. Dessutom får du en kontantvinst. Vinstbeloppet beror på antalet scattersymboler och omgångens totala insats.

Spin Sorceress är en fullspäckad spelautomat med läcker grafik och specialfunktioner, dessutom med hög vinstpotential.